Следвайте Гласове в Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков похвали САЩ за

...
Следвайте Гласове в Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков похвали САЩ за
Коментари Харесай

Москва похвали сдържаната и професионална рекция на Джо Байдън за инцидента в Полша

Следвайте " Гласове " в 
Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков похвали Съединени американски щати за реакцията им на вчерашното приземяване на ракета в Полша. Говорейки по време на ежедневна конференция, Песков упрекна Полша и " цяла редица други страни " в " истерична реакция " на случая, обвинявайки Русия, че е виновна за него без никакви доказателства.

За сметка на това Песков похвали реакцията на Съединени американски щати на случая, откакто президентът Джо Байдън сподели, че е " малко евентуално " ракетата да е съветска. " Заслужава да се означи сдържаната и доста по-професионална реакция на американската страна и на американския президент ", сподели Песков.Министерството на защитата на Русия също съобщи, че скорошните му бомбардировки над Украйна са осъществени единствено против цели в страната и са били на минимум 35 километра от полската граница.
Ситуацията с падналите в Полша парчета от ракета не дава никакъв мотив за ескалация, съобщи през днешния ден представителят на Кремъл Дмитрий Песков, представен от международните медии.
Варшава можеше незабавно да каже, че става дума за парчета от ракета, изстреляна от противовъздушна система С-300, която няма нищо общо с Русия, сподели още Песков.

" Не, не знам да е имало такова нещо ", отвърна представителят, запитан от публицист дали съветските управляващи са се свързали със Съединени американски щати или НАТО, с цел да не се стига до ескалация.
" Работата е там, че няма и мотив за ескалация. Поляците можеха незабавно да оповестят, че става дума за парчета от ракета, изстреляна от система С-300. Ако го бяха създали, всички експерти щяха незабавно да схванат, че това не може да е била ракета, която има връзка с съветските въоръжение сили ", безапелационен бе Песков. 
„ В този случай има смисъл да се обърне внимание на сдържаната и доста по-професионална реакция на американската страна и американския президент “, сподели пред кореспонденти представителят на съветския президент Дмитрий Песков.
Според представителя на Кремъл тази реакция " контрастира с безусловно истеричната реакция на полската страна и редица други страни ".
„ Защо се случи това, евентуално би трябвало да зададете въпроси на Варшава и въпреки всичко да помолите полските чиновници да бъдат по-сдържани, уравновесени и професионални в тези моменти, когато приказват по толкоз чувствителни и евентуално рискови тематики “, продължи Песков.
Говорителят Игор Конашенков добави, че " рухването на хипотетичните " съветски ракети " " в полското село Пржеводов " са умишлена провокация за ескалиране на обстановката ".
Източници: " Труд ",  standartnews.com
 
 
 
16 Ное 202221216 Ное 202224416 Ное 202239616 Ное 20227016 Ное 202258416 Ное 2022480КоментариНапиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани26 Окт 2022162616 Ное 2022176116 Ное 202231224 Sep 20222732
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР